Welkom bij Eric Socks

Ruilen en retourneren - Herroeping

Ruilen en retourneren - Herroeping
RUILEN & RETOURNEREN - HERROEPING

Wij stellen alles in het mogelijke u een perfect artikel te leveren.
Controleer bij de aflevering van uw bestelling of het artikel aan de overeenkomst beantwoordt; Is dit het door u bestelde artikel met de juiste kleur en maat?
Indien u niet tevreden bent over het aangekochte artikel dan heeft u het recht als koper om, binnen een termijn van veertien dagen na ontvangst van de bestelling en zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U kan dan de bestelling ruilen of retourneren of het aankoopbedrag terugbetaald krijgen.
Een artikel kan worden geruild voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel rekening houdend met de eventuele beperkte beschikbaarheid van bepaalde maten en/of artikels en indien voldaan is aan de voorwaarden die hierna bepaald zijn.
Samen met u zorgen wij voor een geschikte oplossing.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant aan Van Mol Eric BV, Vereeckenstraat 2, 9308 Aalst, tel 0468/19.56.02,email info@ericsocks.be via een ondubbelzinnige verklaring (bv.schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De klant kan hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier, maar is hiertoe niet verplicht.

Vervolgens zal u een e-mail ontvangen met de retourprocedure, het retournummer en het retouradres. Deze procedure dient strikt gevolgd te worden, zoniet kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.
Om deze herroepingstermijn na te leven moet de Klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Van Mol Eric BV heeft meegedeeld, terugzenden.
De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.
De klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking.
Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt, gedragen, gewassen, bevuild of beschadigd zijn.

Wanneer een artikel een waardevermindering heeft ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.

Indien de klant de overeenkomst herroept, zal Van Mol Eric BV alle tot op dat moment van de klant ontvangen betalingen, inclusief de eventuele betaalde leveringskosten, aan de klant terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat Van Mol Eric bvba op de hoogte is gesteld van de beslissing van de Klant om de overeenkomst te herroepen.
Bij verkoopsovereenkomsten kan Van Mol Eric BV wachten met de terugbetaling totdat hij alle goederen heeft teruggekregen, of totdat de Klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.
De portkosten zijn altijd voor rekening van de klant.
Vraag op het postkantoor of postpunt altijd naar een Track & Trace-code en bewaar deze zorgvuldig. Wij hebben echter wel het recht, om in geval van door u veroorzaakte schade aan retour gezonden artikelen, kosten in rekening te brengen
Franco en rembourszendingen worden door ons niet geaccepteerd.
Indien u opnieuw artikels krijgt toegestuurd tengevolge van een ruiling, dan nemen wij deze kosten éénmalig voor onze rekening.

De Consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform
(http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Ericsocks heeft het Reglement van het UNIZO e-commerce label onderschreven. Dit reglement is beschikbaar op https://www.unizo.be/uw-webshop-juridisch-waterdicht-dankzij-het-unizo-e-commercelabel waar u ook terecht kan om klachten of geschillen buitengerechtelijk te regelen via de klachtenprocedure van UNIZO


Download "MODELFORMULIER VOOR HERROEPING"
Eric Socks

Mijn Acount

Login Aanmelden

Contact

Eric Socks
Van Mol Eric BV
Vereeckenstraat 2
9308 Aalst
Tel. 0468 / 19.56.02

support@ericsocks.be

Ondernemingsnummer : 0435.599.284
RPR Gent, afdeling Dendermonde

Design: ALEXO Ninove

Website Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Eric Socks Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips

×