Welkom

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
INGENICO

Voor de betaling online werken wij met INGENICO. De verwerking van alle bancaire transacties gebeuren via het beveiligde (SSL) betalingsplatform van INGENICO.
Wij bewaren geen kaart- of logingegevens daar de transacties via geëncrypteerde lijnen via INGENICO onmiddellijk naar uw vertrouwde financiële instelling gaan.
Bij de laatste stap in de afhandeling van uw bestelling wordt u dus doorverwezen naar INGENICO, waar u de keuze hebt uit verschillende betaalwijzen:

• Met Visa-of Mastercard, Maestro, via de Bancontact betaalknop via KBC, via Belfius, via ING.
Bij deze keuze wordt u doorverbonden naar uw vertrouwde online banking omgeving waar u de betaling met de kaartlezer (= de Digipass) kan uitvoeren.
Als de betaling geslaagd is ontvangt u een bevestigingsmail ter confirmatie.
Als wij de bevestiging krijgen van INGENICO dat uw betaling in orde is, dan wordt uw bestelling zo vlug mogelijk afgehandeld.

• Via overschrijving
Als u kiest voor betaling via overschrijving wordt het rekeningnummer , het te betalen bedrag en de te vermelden mededeling, meegedeeld in de e-mail ter bevestiging van de bestelling. Van zodra het door u verschuldigde bedrag op de bankrekening van Eric Van Mol BVBA is overgeschreven, wordt uw bestelling klaargemaakt en direct verstuurd. Indien de betaling niet voldaan is binnen14 dagen na het aangaan van uw bestelling, dan wordt deze bestelling door Eric Van Mol BVBA geannuleerd

Bij betaling met kredietkaart zijn de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. In geen enkel geval treedt Van Mol Eric BVBA op als tussenpersoon tussen de klant en de kaartuitgever en kan dan ook geen partij gesteld worden tussen de klant en de kaartuitgever.

.

Eric Socks

Mijn Acount

Login Aanmelden

Contact

Eric Socks
Vereeckenstraat 2
9308 Aalst
Tel. 0468 / 19.56.02

support@ericsocks.be

Ondernemingsnummer : 0435.599.284

Hosting: Hoosthet.be      Design: ALEXO Ninove

Website Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Eric Socks Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips

×