Welkom bij Eric Socks

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
MultiSafepay

Voor de betaling online werken wij met MultiSafepay. De verwerking van alle bancaire transacties gebeuren via het beveiligde (SSL) betalingsplatform van MultiSafepay
Wij bewaren geen kaart- of logingegevens daar de transacties via geëncrypteerde lijnen via MultiSafepay onmiddellijk naar uw vertrouwde financiële instelling gaan.
Bij de laatste stap in de afhandeling van uw bestelling wordt u dus doorverwezen naar MultiSafepay, waar u de keuze hebt uit verschillende betaalwijzen:

• Met Visa-of Mastercard, Maestro, via de Bancontact betaalknop via KBC, via Belfius, via ING.
Bij deze keuze wordt u doorverbonden naar uw vertrouwde online banking omgeving waar u de betaling met de kaartlezer (= de Digipass) kan uitvoeren.
Als de betaling geslaagd is ontvangt u een bevestigingsmail ter confirmatie.
Als wij de bevestiging krijgen van MultiSafepay dat uw betaling in orde is, dan wordt uw bestelling zo vlug mogelijk afgehandeld.

• Via overschrijving
Als u kiest voor betaling via overschrijving wordt het rekeningnummer , het te betalen bedrag en de te vermelden mededeling, meegedeeld in de e-mail ter bevestiging van de bestelling. Van zodra het door u verschuldigde bedrag op de bankrekening van Eric Van Mol BV is overgeschreven, wordt uw bestelling klaargemaakt en direct verstuurd. Indien de betaling niet voldaan is binnen 14 dagen na het aangaan van uw bestelling, dan wordt deze bestelling door Eric Van Mol BV geannuleerd

Bij betaling met kredietkaart zijn de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. In geen enkel geval treedt Van Mol Eric BV op als tussenpersoon tussen de klant en de kaartuitgever en kan dan ook geen partij gesteld worden tussen de klant en de kaartuitgever.

.

Eric Socks

Mijn Acount

Login Aanmelden

Contact

Eric Socks
Van Mol Eric BV
Vereeckenstraat 2
9308 Aalst
Tel. 0468 / 19.56.02

support@ericsocks.be

Ondernemingsnummer : 0435.599.284
RPR Gent, afdeling Dendermonde

Design: ALEXO Ninove